• Mesin Tirai
  • Mesin Nglereni Wuta Roller
  • Mesin Hemming Gorden

Napa milih kita

  • TEKNOLOGI: Perusahaan kita duwe tim teknologi profesional lan kuwat, lan sistem manajemen lan pengawasan sing ketat.

  • NGALAMI: Kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman produksi. Kita duwe tim desain lan lini produksi canggih, lan tenaga kerja pabrik sing trampil.

  • EKSPOR: Kita duwe salesman internasional sing profesional, sing bisa nyedhiyani solusi paling apik kanggo kabeh pelanggan lan nyaranake peralatan sing paling larang regane.

  • SERVICE: Insinyur kasedhiya kanggo layanan jaban rangkah miturut panjaluk. Dheweke bisa ngarahake instalasi lan operasi peralatan, lan operator kereta kanggo pelanggan.

  • Babagan US
Ridong Intelligent Equipment minangka produsen peralatan tirai utama ing China. Wis fokus ing perbaikan teknologi peralatan tirai lan inovasi teknologi. Sawise pirang-pirang taun pembangunan lan praktik produksi, perusahaan saiki duwe macem-macem peralatan produksi tirai kalebu mesin tirai, mesin pemotong buta roller, mesin las buta, mesin hemming tirai. Teknologi kasebut entuk paten nasional lan wis dikenal dening akeh pelanggan ing pasar.